Unik inredning

Våra produkter

Stilren design och all funktion du behöver

Hylltekniks produkter erbjuds i stilren design och i ett stort utbud av färger och material -ett högre designvärde som inte behöver kosta mer.  Att skapa funktionell inredning som håller över tiden är vår första prioritet.

 

Designsamarbeten

Designsamarbeten

Trähyllplan

Trähyllplan

Lagerfack

Lagerfack

Littbus Hyllsystem

Littbus Hyllsystem


Hyllteknik - en bärande idé

Hyllteknik i Alvesta har i 62 år tillverkat skräddarsydda inredningssystem för allt från det lilla kontoret till den stora lagerförvaringen. Vi skräddarsyr möbler som är utformade direkt utifrån dina önskemål. Kontakta oss för en offert på kontorsinredning, möbler och förvaringssystem som är noggrant anpassade utifrån dina lokaler.

 

Stilren design

Hylltekniks produkter i stilren design och ett stort utbud av färger och material -ett högre designvärde som inte behöver kosta mer.  Att skapa funktionell inredning som håller över tiden är vår första prioritet.
 

Kvalitet och miljö

Hylltekniks styrka är att vi har alla processer och tillverkning i företaget, vilket gör oss till en stark leverantör. Alla våra produkter och vår kontorsinredning tillverkas för att tåla tuffa miljöer. Kvalitet för oss är även en känsla av effektivitet vid montering. Därför utvecklas tillverkningen inom företaget ständigt. Flertalet produkter testas genom kvalitetstester där man även säkerställer hårda miljökrav. Majoriteten av vårt sortiment är såväl Möbelfakta- som Svanen certifierat.

Kontorsinredning

Hyllteknik tillverkar och levererar kontorsinredning av högsta kvalité. Hos oss hittar du allt från flexibla hyllsystem till arbetsbord, skärmväggar eller stolar. En stor del av styrkan med Hylltekniks produkter och kontorsinredning är produkternas variationsmöjligheter. Besök vårt bildarkiv och inspireras av inredning som uppfyller funktion, flexibilitet och en god kvalité. 


Kompletta hyllor som förenklar

Hyllteknik tillverkar och levererar hyllsystem i flera modeller och utformningar. Vi gör allt från permanenta väggsystem till fristående hyllsystem. Till samtliga system levererar Hyllteknik en rad kompletta hyllor där vi förenklat valet för dig som kund, en artikel innehåller allt du behöver för att skapa en komplett hylla.