OM OSS


OM HYLLTEKNIK

1957 startades Hyllteknik av Harald och Leif Hedlund med ambitionen att utveckla och producera Sveriges starkaste och mest flexibla konsol- och skensystem. Idag för Leifs son Peter den traditionen vidare genom att utveckla Hyllteknik till ett modernt, teknologiskt och rationellt industriföretag. I år fyller vi 63 år!
 

VÅR STYRKA

Vår styrka är att vi har alla processer inom företaget, vilket gör oss till en stark leverantör, men även som legotillverkare vilket under senare år blivit en viktig del av vår verksamhet.
 

TEKNOLOGI

Att hela tiden använda modern teknik är inte bara viktigt utan även roligt och en utmaning i sig. Våra produkter är traditionella, men våra tillverkningsprocesser utvecklas hela tiden efterhand som ny teknik ser dagens ljus. Vårt mål är att vi ska ligga i frontlinjen inom alla områden.
 

KVALITET & MILJÖ

Våra produkter ska tåla användning i tuffa miljöer och håller en genomgående hög kvalitet för att fungera tillfredsställande i många år. Kvalitet för oss är även känsla och effektivitet vid montering, så det blir en viktig punkt när vi utvecklar nya produkter.

Flera av våra hyllsystem har genomgått kvalitetstest, där man även ställer relevanta miljökrav. Information om teststandard och material för respektive produkt finns i vårt dokumentarkiv under Ladda ner.
 

DESIGN

Traditionellt sett har inte sken- och konsolsystem haft någon särskilt spännande design. Funktionalitet och pris har varit det viktigaste. Under senare år har vi ändrat på det genom att erbjuda ett större utbud av färger och produkter med högre designvärde utan att det kostar mycket mer. Detta kommer att vara en av de viktigaste punkterna vid utveckling av nya produkter framöver.